vineri, 10 iulie 2009

Un nimeni temporar

Asadar, cum am devenit un nimeni. Temporar, fireste. Nu-i greu, nici de dorit si nici nu te lasa cu prea mult respect de sine, dar povestea asta iti da o lectie de viata de nu te vezi! Nu te mai vezi bine in oglinda, tuguindu-ti buzele, nu-ti mai vine sa te "apretezi" frumos si sa netezesti bine hainele pe tine inainte de a iesi din casa, nu mai ai chef sa asortezi bikinii la breteaua de la sutien sau sa fii atenta cum vine parfumul ala misto in combinatie cu tutunul... Mai mult, nici nu-ti mai pasa sa te ingrijesti de cum vorbesti (ca nu ieseau bine si elegant cuvintele alea urate printre buzele acelea frumoase si tuguiate)! Ei bine, dupa cum spuneam, este temporar! Iti venea sa injuri si ai fi facut-o aproape cu dragalasenie. Iti venea sa-i spui ca apelul n-are nici o legatura cu "militaria", ci cu un soi de common sense de a raspunde la un nenorocit de telefon, ca o relatie nu inseamna o constrangere si o incorsetare, ba, dimpotriva, RELATIONARE (funny thing - ea este exact ca el, nu suporta sa fie sufocata, controlata, constransa), ca fulgii cu ciocolata nu sunt o frivolitate ci un dulce rasfat, ca un ceai verde baut noaptea intr-o gradina frumoasa in centrul Bucurestiului nu este "posh" deloc. Acum spui simplu si raspicat : "u know what? I'm beautiful, I'm smart, I'm fucking special! So, fuck forever if u don't mind, I'm stuck in your mind, anyway ;)"

Un comentariu:

  1. Intotdeauna un ceai leganat noaptea pe inserat face bine nu numai la stomac. E un fel de respiratie, o gura de aer proaspat intro oala in continua fierbere. Nici macar nu trebuie sa sari in sus ca se arde mamaliga! Lenea e buna. Lenea face bine la reumatisme, romantisme, aforisme si alte -isme... ISMENE, de exemplu! :)))) Lenea salveaza vieti, popoare.
    Temporaritatea asta e si ea buna intrun fel... poti reflecta la propriul nimeni, verificandu-i uleiul din cand in cand si sa vezi cat de bine e sa fi in starea asta... Temporar, fireste. N-ar fi rau daca in aceste perioade, ti-ai da seama ca atemporar ai nevoie de Nimeni Altul :P. Cel putin el si-a dat seama cata mare nevoie are de Nimeni... si categoric nu doar temporar. Marele si nebunul dor, care zgarie toate matzele aproape ruginite de lispa tuguiatului buzelor, isi cam face de cap intrun fel haotic, tulburand apele puse special pentru ceaiul verde.. sau o fi doar o amarata de speranta in coltul gurii, zgaltaita de sughiturile autocriticii.
    Eu zic ca se vor intoarce zilele cand vei vrea sa asortezi bikinii la palarie, doar trebuie sa mai alergi atat de tare dupa mamaliga rosie ;) si sa faci lucruri diferite fata de cele cu care erai obisnuita.
    Eu iti sustin orice incercare!

    RăspundețiȘtergere